LUONTAISTUOTEKAUPPA PORVOON KESKUSTASSA

Life on oma henkilökohtainen terveyskauppasi, jossa Sinut nähdään ja kuullaan kokonaisvaltaisesti. Tervetuloa keskustelemaan ja kysymään terveydestä. Autamme sinua kohti hyvinvointia – yli 20 vuoden kokemuksella.Osoite: Piispankatu 19 A, 06100 Porvoo. Puhelin: 019 585 477. Sähköposti: porvoo@life.fi. Varaa hoito nettiajanvarauksessaSeuraa Facebookissa!

Löydymme myös Facebookista. Seuraa päivityksiämme ja tykkää!

Yhteystiedot & Sijainti

Käyntiosoite:
Piispankatu 19, 06100 Porvoo

Puhelin: 019 585 477
Sähköposti: porvoo@life.fi

Paikoitus: Ilmaista parkkiaikaa löydät mm. Lundin kauppakeskuksesta tai Citymarketin parkkihallista. Myös entisen Matkahuollon päädyssä on puolen tunnin ilmainen pysäköinti.

Luontaistuotteet ja tuotevalikoima

Luontaistuotekaupastamme löydät mm. luontaistuotteet, superfoodit, ravintolisät, vitamiinit, hivenaineet, luomuteet ja muut elintarvikkeet, ekologiset pesuaineet, luontaiskosmetiikkaa, ekomeikit ja ekologiset hiustenhoitotuotteet.

Tervetuloa tutustumaan tuotevalikoimaamme!

Life-kauppias, toimitusjohtaja

Petra Tackman on Lifen henki ja sydän. Pikkutytöstä lähtien luontaistuotteiden parissa kasvanut Petra omaa elämänmittaisen kokemuksen terveyden tukemisesta luontaislääkinnällä. Hän kohtaa ihmiset aidosti kuunnellen.

Tule juttelemaan terveydestä ja luontaistuotteista!

Hiusanalyysit ja osteopatia

Fytonomi Mikaela Dunderfelt on luotettava, ystävällinen ja toisten tarpeet huomioiva. Osteopatiassa Mikaela on ehdoton ammattilainen avaamaan lukkoja.

Varaa aika Mikaelan vastaanotolle Porvoon Life Hoitohuoneelle.

Ravintoterapia, vitamiini- ja hivenainemittaukset

Haluatko tietää lisää jostakin ravitsemukseen liittyvistä aiheista? Kiinnostunut vitamiini- ja hivenainemittauksista?

Varaa aika dipl. ravintoterapeutti Eeva-Maria Varpion vastaanotolle Porvoon Life Hoitohuoneelle. Lue lisää ravintoon liittyvistä palveluista täällä >

Marika, Lifen myymälävastaava

Marika on tietopankki vertaansa vailla! Tämä jalat maassa pitävä biokemian maisteri ja FLT:n asiantuntija suhtautuu asioihin realistisesti. Vapaa-ajallaan toimii mm. joogaopettajana ja ohjaa kundalinijoogaa.

Tervetuloa kysymään terveydestä, Marika vastaa sinulle mielellään!

BodyScene Marjo Lahti, hieronta ja optimiterapia

Koulutettu hieroja, optimiterapeuttiopiskelija, näyttelijä FIA, teatteriopettaja, vuorovaikutus- ja liikeilmaisun kouluttaja ja saattohoitaja Marjo Lahti ottaa vastaan Porvoon Life Hoitohuoneella, varaa aika vastaanotolle.

Lue lisää >

Kokemusasiantuntijapalvelut, reikihoito, EFT Tapping

Kun kaipaat keskustelua ja vertaistukea haastavassa elämäntilanteessa, rauhoittumista tai energiaa arjessa, tai haluat opetella helpon naputtelutekniikan itsesi hoitamiseen, varaa aika aurinkoisen Kaisa Kaikkosen vastaanotolle Porvoon Life Hoitohuoneelle.

Lue lisää täällä >

Tietoja yrityksestä

Ab Pimpinella Oy:n toiminta alkoi perheyrityksenä vuonna 1984, kun farmaseutti-äiti halusi avata luontaistuoteliikkeen Nikkilään. Eläkeiän koittaessa omistus siirtyi perheen tyttärelle ja samalla liike muutti Porvoon keskustaan vuonna 2010. Siitä lähtien Life on ollut osa Porvoon ydinkeskustan vakiokuvaa.

Y-tunnus: 0685894-8

Ota yhteyttä

Lähetä viestiä ja kysy lisää oheisella lomakkeella.

Sähköposti: porvoo@life.fi